Hodnocení obchodu

5,0 3533 hodnocení
5
3486x
4
33x
3
7x
2
4x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
KK Avatar autora Kristýna Kodrasová | 7.9.2018
JM Avatar autora Jiří Mrňávek (Administrátor) 13.9.2018
Vážená paní Kodrasová, děkuji za kladné hodnocení. Pěkné černobílé hračky pro vás se zájmem vyhledávám a vaše hodnocení je jasným světlem, jak dál pokračovat. Přeji pěkný večer, pricnipál Šapita Jiří Mrňávek
Avatar autora | 6.9.2018
Rychlost dodání a hračky jsou jedním slovem ÚŽASNÉ. Moc děkuji, na Vánoce objednám další...
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Vážená paní Ivano, těší mě skládat pro vás jedinečnou nabídku Šapiťácké manéže. Je pozvbudivé, že vám návštěva přinesla radostný úžas. Vaše poděkování je příjemným milníkem na štaci Šapiťáckého cirkusu, principál Jiří Mrňávek
P Avatar autora Petra H. | 6.9.2018
AN Avatar autora Airproduct Netíková | 5.9.2018
Velká spokojenost
JM Avatar autora Jiří Mrňávek (Administrátor) 19.9.2018
Vážená paní Netíková, těší mě, že jste si v Šapitu vybrala. Přeji vám úspěšné šití, principál Šapita Jiří Mrňávek
RH Avatar autora Romana Hučíková | 4.9.2018
Oceňuji velmi rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží. Vše dobře zabaleno. Pirát Panda i černobílá chrastítka jsou skvělé. Děkujeme.
JM Avatar autora Jiří Mrňávek (Administrátor) 19.9.2018
Vážená paní Hučíková, mám rád objednávky co nejdříve doma a těší mě, že vám tímto mouhu udělat radost. černobílá hračka panda Tonda, usměvavý krasavec, co šibalsky hází očkem se u vás zabydlel a to je prostě paráda. Přeji pěkný den, principál Šapita Jiří Mrňávek
BH Avatar autora Bc. Kateřina Hálová | 3.9.2018
Super rychlé dodání, smekám a děkuji
JM Avatar autora Jiří Mrňávek (Administrátor) 3.9.2018
Vážená paní Hálová, leporelo i vše ostatní mám připravené skladem. Zbývá tedy pečlivě zabalit a hbytě odeslat. Těší mě příjemně vás překvapovat, jak hračkami, tak dobře odvedenou službou. Přeji pěkný den, pricnipál Šapita Jiří Mrňávek
VB Avatar autora Veronika Brathová | 3.9.2018
Krásné hračky a extra rychlé dodání
JM Avatar autora Jiří Mrňávek (Administrátor) 3.9.2018
Vážená paní Brathová, těší mě, že se vám černobílá Eliška a chrastítko kytička líbí. S chutí pro vás vyhledávám především černobílé hračky z celého světa. Věřím, že se na hračky těšíte, mám je pro vás připravené skladem, zbývá tedy pouza pečlivě zabalit a odeslat. Přeji pěkný den, pricnipál Šapita Jiří Mrňávek
KR Avatar autora Kateřina Raurová | 31.8.2018
S nákupem jsem byla velmi spokojená, oceňuji zejména rychlé doručení.
JM Avatar autora Jiří Mrňávek (Administrátor) 31.8.2018
Vážená paní Raurová, těší mě pro vás tvořit jedinečnou skladbu, která vám hraje do noty. Rychlost dodání patří do Šapiťáckého panthenou dovedností. Přeji hodně radostí s Šapiťckou nadílkou, principál Šapita Jiří Mrňávek
AH Avatar autora Adéla Holbojová | 30.8.2018
LK Avatar autora Lucie Kidlesova | 30.8.2018
CF Avatar autora Christina Fluder | 29.8.2018
MP Avatar autora Martina Plačková | 28.8.2018
Moc spokojena!
JM Avatar autora Jiří Mrňávek (Administrátor) 28.8.2018
Vážená paní Plačková, jsem rád, že vše proběhlo k vaší spokojenosti. Do dává mojí práci smysl. Přeji pěkný den, principál Šapita Jiří Mrňávek
BM Avatar autora Barbora Macháňová | 27.8.2018
Velice! :)
JM Avatar autora Jiří Mrňávek (Administrátor) 27.8.2018
Vážená paní Macháňová, děkuji za vlídné a pohodové hodnocení. Vyhledávat pro vás černobílé hračky, zlepšovat přehlednost Šapita a psát tématické články. To mě prostě baví, přeji pěkný večer, principál Šapita Jiří Mrňávek
Avatar autora | 27.8.2018
Milá a rychlá komunikace.
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Děkuji za kladné hodnocení, těší mě chystat a schánět pro vás hračky, které přináší radost a užitek. Přeji pěkný den, principál Šapita Jiří Mrňávek
Avatar autora | 26.8.2018
Česká pošta je neštěstí, dcera čekala na dodávku, ale pošta se vůbec neozvala, takže jsem zboží vyzvedla na přepážce.
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Vaše zkušenost s Českou poštou mě mrzí. Přidává vám to práci a snižuje skvělé hodnoty Šapita. Uvažuji o rožíšení dopravců. Při vzrůstu počtu zásilek to budu rozhodně řešit. Přeji pěkný den, principál Šapita Jiří Mrňávek
KU Avatar autora Kateřina Urbanová | 24.8.2018
MV Avatar autora Michaela Vaníčková | 24.8.2018
Moc dekuji. Byla jsem moc spokojena, objednavala jsem si v Šapito vicekrat, pokazde prisla hracka rychle a v kvalitnim baleni. Spokojene bylo I miminko.
VK Avatar autora Veronika Knichalová | 24.8.2018
Avatar autora | 24.8.2018
+ Přehledný e-shop, rychlé doručení, kvalitně zabalené :-)

Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Vážená paní Krejčiříková, děkuji za kladné hodnocení. Těší mě pro vás stále vylepšovat přehledný e-shop, důkladné zabalení a rychlé dodání. To je prostě Šapiťácký fortel :-) Přeji pěkný den, principál Šapita Jiří Mrňávek
Avatar autora Jaroslava Šnajberková | 24.8.2018