Test GEOMAG

test  GEOMAG color

Stavebnici GEOMAG jsem přijal s jistými rozpaky a nejistotou, neboť není z kostiček, kvádrů a jiných pevně držících prvků.

 

Rozbalení jsem provedl v pátek společně s diváky Livestreamu na FB Šapita. Zde se můžete podívat na sestříhanou verzi. Pro fajnšmekry je plná verze zde.

Můj dojem ze stavebnice se příliš nezměnil, nicméně můj hlas byl pouze poradní. Rozhodující slovo čekalo na děti.

V sobotu dopoledne jsem dal stavebnici dětem a nechal je v klidu vše osahat. Krátce po té jsem  se společně s diváky Livestreamu zašel omrknout, jak se jim dílo daří. Můžete se opět podívat na sestříhanou verzi výše, nebo na plnou na FB.

Nejstarší dcera Veronika se na stavebnici dívala s dávkou nepochopení a bez výrazného zájmu. Zde se ukázala síla čtyř dcer, neboť Markétka předvedla své tajné vlohy a vystřihla trojrozměrnou konstrukci bez návodu.

 

Výsledek byl  pro mě zcela neočekávaný. Natočil jsem tedy ještě jedno klasické videjko, kde je vidět, jak Markétě roste dvojpatrová budova s altánkem pod rukama. 

 GEOMAG

 Mladší a nejmladší dcery, Terezku a Kačenku stavebnice též zaujala. U  Veroniky je vidět, že jde do puberty a jak nedosahuje rychlých výsledků hned, ztrácí zájem.

 magnethrou.cz

Terezka si svůj altánek stavěla velmi soustředěně.

   DSC_4810 – obnovený

 Kačenka si též postavila svou malou boudičku.

 

Jednu stavebnici si děti zkoušely a o drouhou se soutěžilo. Na veletrhu FOR TOYS ve stánku GEOMAG proběhlo velké losování.