Wee Gallery

 Wee Gallery - černobílé karty, knížky a hračky pro novorozence

Wee Gallery

Když Surya Sajnani a Dave Pinto očekávali v roce 2002  první dítě, namalovala na jednu stěnu dětského pokoje zebru v výraznými černobílými pruhy. Věděli, že oči dítěte jsou stimulovány opakováním vzorů černé a bílé. "Dopadlo to, jako jsme plánovali, skutečně se náš chlapeček díval na pruhy, znova a znova se k nim vracel" s potěšením konstatuje Sajnani . Naši přátelé to viděli a řekli:" Měli by jste to nabídnout na trh."  Tyto návrhy hrály manželům do karet, neboť si vždy přáli vlastnit kreativní obchod.

Kojenecké stimulační obrázky

Manželé, kterí se v roce 1997 seznámili v Indii a sezdali v roce 2000, vytvořili a nachystali návrhy kontrastních karet pro novorozence.  
Po mnoha neúspěšných pokusech najít americkou společnost, která by vytiskla karty a krabičky se obrátili na tiskárnu v Hong Kongu. Během několika týdnů zaplatili 3 000 dolarů za 1000 krabiček, z nichž každá obsahovala šest novorozeneckých stimulačních kartiček s kresbou černobílých obrázků zvířátek.
 černobílé obrázky ke stažení

Jméno Wee Gallery pochází z původního boxu flashových karet, které jsou oblíbené do dnes.
"Připadlo nám, že karty podepřené podél postýlky vypadají jako malá umělecká galerie," řekla Sajnani a oficiální jméno Wee Gallery bylo na světě.
 černobílé obrázky pro miminka

Bylo mnohem obtížnější dostat se do nezávislých butiků, než očekávali. Takže dalším krokem bylo v roce 2007 vynaložení 5 000 dolarů na stánek o velikosti  3 x 3 m na významném veletrhu. Risk se vyplatil, dostali velké nabídky, včetně Antropologie a Gap. Znovu, Wee Gallery byla na vzestupu. Pinto konečně mohl opustit svou práci.
 kontrastní karty pro novorozence

 Vroce 2008 zasáhla Velká recese. Gap a Anthropologie neprodloužili spolupráci. Mnoho malých butiků skončilo. Pinto opět nastoupil do zaměstnání.
Společnost Similac  chtěla v roce 2010 koupit práva na reprodukci Sajnaniho umělecká díla pro marketingovou kampaň týkající se  podpory vizuálního vývoje dětí. Manželé nesouhlasili, ale vyjednali dohodu, že Similac koupí 200 000 krabiček s kartami. Tato neočekávaná událost  výrazně posílila společnost.

novorozenecké stimulační kartičky

Pak přišla další skvělá spolupráce. Špičkové dětské zařízení společnosti Nursery Works požadovalo exkluzivní lůžkoviny od Wee Gallery. 
Známé celebrity Kanye West a Kim Kardashian nakupovali v kalifornském butiku a West položila dítě na deku od Wee Gallery. Majitel obchodu situaci odfotografoval a vystavil na Instagramu. "Nevíme, jestli si vlastně deku koupily, ale víme, že Severozápad spal na naší dece," řekla Sajnani se smíchem. 

Od těchto převratných událostí je Wee Gallery stálicí Černobílého světa. 
 stimulační kartičky pro miminka

Krásně vypracované černobílé knížky pro miminka od Wee Gallery si můžete prohlédnout a pořídit na stránce Stimulační karty a knihy.