Poštovné zdarma při nákupu nad 1300 Kč

Hodnocení obchodu

5,0 548 hodnocení
5
538x
4
8x
3
0x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LH Avatar autora | 26.3.2019
Skvele, rychlé, vše ok
KK Avatar autora | 26.3.2019
Všechno v pořádku, medvídek je nádherný.
EH Avatar autora | 25.3.2019
Rychlé vyřízení objednávky a následné doručení. Zboží odpovídá popisu. Kvalitní zpracování
JL Avatar autora | 25.3.2019
MK Avatar autora | 25.3.2019
Doruceni rychle, skvele jednani. Hracky vypadaji uzasne a dcera je z nich nadsena. Doporucuji :)
KE Avatar autora | 22.3.2019
Velká spokojenost, široký výběr černobílých hraček.
AP Avatar autora | 22.3.2019
PF Avatar autora | 21.3.2019
Avatar autora | 15.3.2019
JM Avatar autora 19.3.2019
Vážená paní Šimková, těší mě, že se Vám v Šapitu 100% líbilo a černobílé knihy příznivě podněcují zrakový vývoj miminka. Přeji mnoho šťastných dní, principál Šapita Jiří Mrňávek
PM Avatar autora | 10.3.2019
JM Avatar autora 10.3.2019
Vážený pane Macíku, děkuji za 100% hodnocení. Jsem rád, že černobílé hračky úspěšně podporují zrakový rozvoj miminka. Přeji hodně štěstí, principál Šapita Jiří Mrňávek
HB Avatar autora | 8.3.2019
JM Avatar autora 10.3.2019
Vážená paní Barešová, s radostí vidím, že moje práce má smysl a černobílé hračky od Šapita 100% podporují zrakový rozvoj miminka. S úctou, principál Šapita Jiří Mrňávek
MP Avatar autora | 8.3.2019
JM Avatar autora 10.3.2019
Vážená paní Pavlikova, jsem rád, že se Vám černobílé hračky a knížky líbí a miminku pěkně padly do očka i ručiček. Se sběratelským zápalem stále vyhledávám nové černobílé hračky i knížky z celého světa. Pouze Váš zájem a skutečný přinos pro miminka dává Šapitu smysl. Přeji hodně štěstí a pěkný den, principál Šapita Jiří Mrňávek
ZH Avatar autora | 7.3.2019
Naprostá spokojenost, rychle doručení, kvalitní hracka
JM Avatar autora 10.3.2019
Vážená paní Hylova, jsem rád, že nahřívací polštářek plní 100% Vaše očekávání a potřeby. Pro miminko je každý den důležitý, hračky mám tedy skladem a s vděčností obratem odesílám. Neboť pouze Váš zájem a naplnění potřeb miminka dává Šapitu smysl. Přeji pěkný den a hodně štěstí, principál Šapita Jiří Mrňávek
BD Avatar autora | 6.3.2019
JM Avatar autora 10.3.2019
Vážená paní Dušková, jsem rád, že se Vám nabídka Šapita líbí. Stále ji rozvíjím a věřím, že při další návtěvě budete mile překvapena. Přeji hodně štěstí, principál Šapita Jiří Mrňávek
AZ Avatar autora | 6.3.2019
JM Avatar autora 10.3.2019
Vážená paní Zpěváková, jsem rád, že jste v Šapitu nalezla vše ke 100% spokojenosti. Přeji mnoho štěstí, principál Šapita Jiří Mrňávek
ZB Avatar autora | 5.3.2019
JM Avatar autora 10.3.2019
Vážená paní Beranová, jsem rád, že jste opět zavítala do Šapita a odnesla si 100% spokojenost. Přeji mnoho hravých okamžiků a hodně štěstí, principál Šapita Jiří Mrňávek
VN Avatar autora | 5.3.2019
JM Avatar autora 10.3.2019
Vážená paní Nepovímová, těší mě, že jste se Šapitem 100% spokojená a hračky miminku pěkně padly do očka i ručiček. Přeji mnoho šťěstí, principál Šapita Jiří Mrňávek
LJ Avatar autora | 4.3.2019
Spokojenost s krasnymi produkty i rychlosti dodani.
JM Avatar autora 10.3.2019
Vážená paní Janíčková, se sběratelským zápalem tvořím v Šapitu jedinečnou nabídku černobílých hraček a knížek. Váš zájem a zaujetí miminek mi ukazuje, že tato práce má smysl. U miminka je každý den důležitý, proto mám vše skladem a obratem odesílám. Přeji hodně štěstí, principál Šapita Jiří Mrňávek
AB Avatar autora | 4.3.2019
Dostatečný výběr krásných jednoduchých hraček, až dítě povyroste, jistě se vrátím pro další. K tomu rychlé dodání. Naprostá spokojenost. Děkuji za tento obchůdek.
JM Avatar autora 10.3.2019
Vážená paní Brůnová, těší mě, že se Vám v Šapitu líbilo a že černobílé hračky i knížky miminko 100% zaujaly. Vím, že hračky chcete mít co nejdříve u miminka, mám je tedy skladem a s vděčností obratem odesílám. Neboť pouze Váš zájem dává Šapitu smysl. S úctou, principál Šapita Jiří Mrňávek
H Avatar autora | 4.3.2019
Velká spokojenost. Velký výběr krásných hraček, rychlé dodání, vše bez chybičky. Určitě se sem ještě vrátím nakupovat.
JM Avatar autora 10.3.2019
Vážená paní Hanko, se sběratelskou pečlivostí vybírám krásné černobílé hračky a knížky pro miminka z celého světa. Váš zájem dává mému počínání smysl. Chápu, že hračky chcete mít co nejdříve u mininka a mám je tedy připravené skladem a obratem odesílám. Těším se, až Vám při další návštěvě předvedu nové hračky a knížky v Šapiťácké manéži. Přeji hodně štěstí, principál Jiří Mrňávek