Poštovné zdarma při nákupu nad 1300 Kč

Hodnocení obchodu

5,0 459 hodnocení
5
450x
4
7x
3
0x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VM Avatar autora | 14.1.2019
Naprostá spokojenost, objednávku pro mě vyřídili dokonce i na Silvestra, byla jsem velmi překvapená, že zboží dorazilo tak rychle :) palec nahoru ;)
NC Avatar autora | 14.1.2019
KL Avatar autora | 14.1.2019
AH Avatar autora | 11.1.2019
JM Avatar autora 13.1.2019
Vážená paní Hynkova, rád jsem pro Vás vytvořil a tvořím unikátní sbírku černobílých hraček. Přeji pěkný den a hodně štěstí, principál Šapita Jiří Mrňávek
BS Avatar autora | 10.1.2019
Rychle doruceni, doporucuji :)
JM Avatar autora 13.1.2019
Vážená paní Sedláčková, vím, jak je pro Vás rychlé doručení důležité, hračky mám tedy připravené skladem. Odeslání obratem po připsání platby patří k Šapitu. Váš zájem dává Šapitu smysl. Přeji hodně štěstí, principál Jiří Mrňávek
MH Avatar autora | 8.1.2019
JM Avatar autora 13.1.2019
Vážená paní Hrabánková, jsem rád, že se Vám i miminku černibílé knihy od Šapita líbí a pomahájí mu prvnímu vnímání světa. Přeji pěkný den a hodně štěstí, principál Šapita Jiří Mrňávek
LK Avatar autora | 6.1.2019
JM Avatar autora 13.1.2019
Vážená paní Kupková, jsem rád, že hračky dorazily včas a zpříjemnily Vám Štědrý večer. Přeji pěkný den a hodně štěstí, principál Šapita Jiří Mrňávek
MP Avatar autora | 3.1.2019
vše proběhlo úžasně, i přesto, že jsem objednávala před vánoci na poslední chvíli. Moc děkuji
JM Avatar autora 6.1.2019
Vážená paní Procházková, jsem rád, že Vám černobílé hračky zpříjemnily Štedrý večer. Rychlé dodání patří k projevu Šapiťácké úcty. Váš zájem dává Šapitu smysl. Přeji pěkný den, principál Šapita Jiří Mrňávek
MZ Avatar autora | 3.1.2019
Naprostá spokojenost a rychlost dodání :) Skvělé hračky na jednom místě!
JM Avatar autora 6.1.2019
Vážená paní Zemánková, se sběratelskou pečlivostí pro Vás skládám černobílou mozaiku z nesourodé barevné hromady hraček. Hračky mám pro Vás připravené. Rychlé odeslání patří k projevu Šapiťácké úcty. Váš zájem dává Šapitu smysl. Přeji pěkný den, principál Šapita Jiří Mrňávek
LN Avatar autora | 3.1.2019
JM Avatar autora 6.1.2019
Vážená paní Novotná, těší mě, že Vám hračky od Šapita pěkně padly do oka a miminku do ručiček. Přeji hodně hravých okamžiků v novém roce, principál Šapita Jiří Mrňávek
LN Avatar autora | 2.1.2019
Maximálně, krásné produkty, expresní rychlost :) vše došlo do druhého dne, ač jsem objednávala před Vánoci a ani jsem nepočítala s tím, že to dojde ještě v roce 2018 a ono hned druhý den :)
JM Avatar autora 5.1.2019
Vážená paní Nová, vím, jak je pro Vás rychlost doručení důležité. Jsem rád, že hračky dorazily včas pod vánoční stromeček. Přeji pokojný vstup do nového roku, principál Šapita Jiří Mrňávek
MP Avatar autora | 2.1.2019
Maximální spokojenost, i přes náročné období vánoc, vše došlo druhý den :)
JM Avatar autora 5.1.2019
Vážená paní Pencová, těší mě, že hračky dorazily včas k štědrovečerní nadílce. Hračky skladem a rychlé dodání patří k Šapiťáckému projevu úcty. Dáváte Šapitu smysl. Přeji laskavý nový rok, principál Šapita Jiří Mrňávek
MJ Avatar autora | 1.1.2019
spokojenost, rychlé jednání, spolehlivost
JM Avatar autora 5.1.2019
Vážená paní Janošíková, těší mě, že se do Šapita ráda vracíte pro hračky, které podporují miminka hravým způsobem. Přeji hodně štěstí a pokojný nový rok, principál Šapita Jiří Mrňávek
Avatar autora | 1.1.2019
Černobílé hračky na jednom místě, bleskurychlé vyřízení objednávky. Naprostá spokojenost.
JM Avatar autora 1.1.2019
Vážená paní Štambachová, s Šapiťáckou pečlivostí po Vás lovím černobílé hračky v bezbřehém oceánu pestrosti. Hračky skladem a rychlé dodání patří k Šapiťáckému projevu úcty, neboť Vy dáváte Šapitu smysl. Přeji rovzážný vstup do nového roku, principál Šapita Jiří Mrňávek
MJ Avatar autora | 1.1.2019
Vse v poradku, nadherne veci, ktere jinde neobjevite. I mesicni miminko na hracky zaujate kouka a o to slo. Dekuji, urcite jsme nenakupovali naposledy.
JM Avatar autora 1.1.2019
Vážená paní Jandová, těší mě, že černobílé hračky miminko zaujaly. Přeji do nového roku mnoho láskyplného času, principál Šapita Jiří Mrňávek
LS Avatar autora | 31.12.2018
JM Avatar autora 1.1.2019
Vážená paní Smidova, těší mě, že se Vám i miminku hračky od Šapita líbí. Přeji posilující vstup do nového roku, principál Šapita Jiří Mrňávek
IF Avatar autora | 30.12.2018
Nadsena maminka za rychle vyrizeni objednavky i tesne pred Vanoci, nadsena dcerka z nadhernych hracek.. doporucuji a dekuji :)
JM Avatar autora 1.1.2019
Vážená paní Flašková, vím, jak je pro Vás rychlost doručení důležitá. Hračky mám skladem a odesílám obratem po připsání platby. Pečlivě vybírám černobílé hračky z celého světa a Váš zájem ukazuje směr pro další štaci Šapita. Přeji příjemný vstup do nového roku, principál Šapita Jiří Mrňávek
MZ Avatar autora | 29.12.2018
Krásné drobnosti pro ty úplně nejmenší. Určitě se ještě vrátím. Navíc přibyla i galanterie, skvělé.
JM Avatar autora 1.1.2019
Vážená paní Závorová, děkuji za vlídné hodnocení. Bohužel pro Vás, galanterii jsem zrušil. Rozdávám ji neziskovým organizacím a dělám místo pro nové Šapitó. Přeji hravý vstup do nového roku, principál Šapita Jiří Mrňávek
AZ Avatar autora | 28.12.2018
JM Avatar autora 1.1.2019
Vážená paní Zemanová, těší mě, že černobílá hračka od Šapita zdobí Váš kočárek. Dáváte Šapitu smysl a udáváte směr další štace. Přeji dobrotivý vstup do nového roku, principál Šapita Jiří Mrňávek
MR Avatar autora | 27.12.2018
Zboží mi přišlo brzy, pěkně zabalené. Jsem spokojená. Určitě brzy opět neco nakoupim????????
JM Avatar autora 1.1.2019
Vážená paní Raková, těší mě, že senzorické tvary pomáhají k rozvoji dotekocé citlivosti Vašeho miminka. Přeji vlídný vstup do nového roku, principál Šapita Jiří Mrňávek