Taf toys - černobílé hračky

TAF TOYS, PRO SNADNĚJŠÍ RODIČOVSTVÍ

Černobílé leporelo pro miminka

Společnost Taf Toys byla založena v roce 1991, věnuje se tvorbě jedinečných kolekcí vývojových hraček. Pečlivě naslouchá rodičům a pomáhá jim k dobré volbě vhodných hraček. Neboť použití správné vývojové hračky je zásadním rozhodnutím.Leporela a látkové knížky pro nejmenšíTaf Toys vyrábí vývojové hračky, které odpovídají určitému věku dítěte. Jsou stimulačně náročné, zábavné a inspirují, se záměre podpořit emoční, kognitivní a fyzický vývoj dítěte během prvních dvou let. Cílem je pomoci dětem vytvořit základ pro zdravou a šťastnou životní cestu. Kontrastní hračka pro miminka

Hračky jsou navrženy s využitím multi-perspektivního přístupu, který zahrnuje pohled na dítě, rodiče  a zahrnuje poznatky psychologů, aby bylo dosaženo iedálního zaměření k posilování odpovídajících schopností a dovedností daného vývojového stádia.

Černobílé hračky Na hračkách jsou hojně zastoupeny černobílé prvky, které jsou nezbytné pro rozlišovací schnopnosti novorozenců, více v článku Jak vidí novorozenec aneb Význam černobílých obrázků.
 obrázkové knížky pro nejmenší

Od roku 1998 je významným členem návrhářského týmu návrhář, vynálezce a spisovatel Alain Crozon. Též přednášející na prestižních školách École Estienne a Beaux-Arts.

leporelo pro roční dítě 
Jeho knihu hádanek "Kdo jsem?" naleznete ve frankofonních zemích snad v každé dětské knihovničce.

C

Návrháři pod jeho vedením (nejsou na snímku) tvoří inovativní hračky, které rozvíjí představivost a mohou se stát věrným kamarádem dítěte. Zdůrazňují různé základní tvary, barvy, bohatost materiálů ve formě a funkci, při použití stylového designu.
Rozvoj a zábava je základním tématem s cílem podporovat všechny vývojové atributy během prvních dvou let života dítěte.

kontrastní hračkyHračky jsou vyráběny z vynikajících materiálů se zvláštním důrazem na bezpečnost. Výrobky Taf Toys jsou pro děti bezpečné a splňují všechny mezinárodní bezpečnostní normy.
Bezpečnost je v Taf Toys prioritou, a proto všechny hračky procházejí důslednými zkušebními postupy v celém vývojovém procesu, a to od počátečních koncepčních fází a opakovaně po celou dobu výroby. Výroba je na nejvyšší úrovni a splňuje všechny bezpečnostní požadavky a normy. Hračky splňují nebo překračují nejvyšší bezpečnostní požadavky a normy v rámci Evropy, USA, Kanady, Austrálie a Asie. Všechny hračky splňují shodu Evropské unie (EN71) a ASTM (Americká společnost pro testování a materiály).