Sloni a VaporizR 2

jaké hračky pro novorozence

Paní Kunčarová, co tvoří plenkové dorty zatoužila po stádečku puntíkatých koníků a k tomu, snad místo hlídacího psa, chtěla tyrkysového sloníka.

Se slovy mého tatínka na rtech: "Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů" jsem se pustil do díla. Prsty nehnutě držely pozice, pod ostřím patnácti jehel hleděly ostří vstříc.

hračky pro miminka 3 měsíce

Vyšívačka svůj díl odvedla znamenitě, nastal čas pro ruce mistra.

hračky pro miminka od 6 měsíců

Dobře napchat, nafotit a další krasavec zdobí manéž Šapita.

 Podvečerní Livestrem losování VaporizR 2 z prodejny Pompo v Jablonci byl hektický již samotnou cestou. Dostal jsem chybné údaje a dojel  na druho prodejnu. Kde na mě zírali s pochopitelným údivem. Přesunem na druhou prodejnu se začlo malilinko dařit. Je v centru Jablonce n. Nisou, v obchodním domě, co se  jmenuje  CENTRAL. Maně mě napadlo, zda si tam mákl stejný tvůrčí tým, jako u vesničky, kde sídlí Šapitó,  jmenuje se totiž Vesnička. S obchoďákem jsem se málem se zlou rozloučil, bo se tam pekelně špatně parkuje. Do druhýho parkovacího podlaží může vjet tak jedině kočárek, jak je tam ostrý najížděcí úhel. Přízemí bylo pochopitelně narvaný.

Prodejnu Pompo jsem nalezl pomocí informačních cedulí již celkem svižně. A jaké to bylo v Pompo? Díky návštěvám prodejny NEXT , veletrhu FOR TOYSFOR BABIES a vůbec mých 16 let zkušeností prodeje si dovolím verdiktovat. 

Krásná prodejna, pestrá, uklizená a bez zákazníků. Málo návštěvníků bylo vůbec po celém obchoďáku.

Uvědomil jsem si, kde je síla Šapita. Pro mě je šití hraček Šapiťáků životním posláním, které mě naplňuje. Těší mě tvořit pro vás a vaše děti. Stojím si za každým stehem a naslouchám vašim přáním.